Muutimme upouusiin toimi- ja tuotantotiloihin v. 2003. Mitoitimme tilat siten, että käytettävissämme on riittävästi moderneja kylmä- ja lämmintiloja, tilat kalankäsittelyyn sekä tilat kalanjalostukseen. Sijaintimme Kiimingin kunnan Jäälin yrityskylässä on meille optimaalinen Oulun läheisyyden ja erinomaisten kuljetusyhteyksien vuoksi.

Työntekijöitä on tällä hetkellä 9-14 (sesongista riippuen). mm. moninkertainen fileerauksen SM-mestari Tapio Karjalainen.

Omasta tuotannosta valmistuvat tällä hetkellä mm. tuorekalat, pakastekalat, graavikalat, lämminsavut, hiillostetut-, friteeratut- ja paistetut kalatuotteet, kalamarinadit, puolisäilykkeet, mädit, kala- ja äyriäishyytelöt, pateet ja terriinit, sekä syksyllä 2006 myös kylmäsavutuotteet.

Myyntialueemme kattaa koko Suomen.

Calasta Oy:n toimitusjohtaja Jukka Siikaluoma toimii Suomen Kalakauppiasliiton hallituksen jäsenenä vuodesta 2008.